Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Tripverslag van Phantasialand op phantasialand 26-27 mei
Share/Save/Bookmark
2/18/2013 10:33:23 PM door Superhero
phantasialand 26-27 mei

Hallo allemaal,

 

Dit is mijn eerste tripverslag. Ik ga geen foto's toevoegen,maar bij mijn volgende tr ga ik zeker foto's bijvoegen.

Zoals je kan zien in de hoofding van het tripverslag, ben ik op 26 en 27 mei naar Phantasialand geweest. Leuke extra daarbij is dat ik ook overnacht heb in het parkhotel Matamba.  Voor ik begin met het park wil ik eerst even iets zeggen over het hotel.  Dit hotel is zo mooi,en is verzorgd. Bij het ontbijt wist ik niet wat kiezen,er was een overvloed van eten. De "tuin" van het hotel is mooi ingebed en ligt heel dicht bij black mamba wat mooie foto's kan opleveren als je je camera bij je hebt. Ik ga de belangrijkste atractie's noemen en de plus- en minpunten ervan opnoemen.

 

BLACK MAMBA

Wat een kracht!  Deze achtbaan lijkt geen snelheid te verliezen, de first drop (eerste afdaling) gaat redelijk soepel en in heel de baan zit geen enkele knik of plek waar je met je hoofd heen en weer schudt.

 

COLORADO ADVENTURE

Eerst heb ik hem vooraan gedaan,maar daar was niet veel aan. Je hebt snelheid, maar niet zo op de juiste plaatsen. Daarna backseat (achteraan in de trein) en dan is deze achtbaan een monster. Je wordt dooreen geschud maar op een goede manier. Als ik iets mag aanraden is het:doe deze achtbaan helemaal of zo veel mogelijk vanachter in de trein.

 

WINJA'S FEAR &FORCE

Mijn favoriet is Winja's Fear, doordat deze achtbaan een airtime heuvel heeft, en sneller lijkt te gaan. Bij Winja's Force is het stuk waar je karretje opzij valt veel leuker dan bij Winja's Fear. De wachtrij is somber gedecoreerd,maar de hal waar deze achtbaan doorgaat is zo mooi gedaan. Winja's Fear is vanaf nu mijn nummer 1 achtbaan!

 

TEMPLE OP THE NIGHTHAWK

Deze achtbaan dat "de langste indoor achtbaan ter wereld" zou zijn, mogen ze van mij zo afbreken. Deze achtbaan heeft geen snelheid. Ik was tijdens de rit gewoon aan het praten met mijn buur. We moesten nul minuten wachten,en dat is heel logisch. Er stond een langere rij voor Wurmlim Express"of hoe die attractie ook heet"dan voor deze achtbaan.er is tijdens de rit ook helemaal niets te zien, en de karretjes schokken zo hard dat ze bijna breekten(het voelde alleen maar zo,het breekte niet echt)

 

TIKAL

Dit was de verassing van het park. Ik had deze attractie nog nooit gedaan,en wouw de kriebels in je buik zijn zo leuk. Het is ook mooi ingebed en stoort helemaal niet in het landschap.

 

WAKOBATO

Saai,saai en nog is saai onze "geweren" werkten maar half,en de doelwitten werkten niet.het is wel mooi gemaakt,maar niet echt leuk.

 

RIVER QUEST

Heel lang voor moeten wachten omdat het heel warm was. Maar het was het wachten waard. Dit zou ook in belgie moeten komen. Bobbejaanland horen jullie dit? Gooi die saaie el rio weg en plaats iets zoals River Quest.

 

MYSTERY CASTLE

De acteurs in de wachtrij waren een leuke toevoeging, maar de rit is heel mak. Je gaat enkele omhoog en omlaag en dat is het.  De buitenkant is mooi en de binnenkant ook, maar de rit die kan volgens mij toch beter.

 

WELLENFLUG

Het water effect is een leuke toevoeging en de rit duurt lang. Een leuke toevoeging en heel mooi geplaatst.

 

pluspunten

-heel lekker eten, zeker de kippennuggets waren heel lekker. Zeker het lekkerste pretparkteten dat ik ooit heb gegeten.

-leuke attractie's

-mooi gethematiseerd

-in Berlin de acteurs die rondlopen, doen je echt geloven dat je in Berlijn van de jaren twintig bent.

-de winkels lijken heel goedkoop.vb.een t-shirt van Winja's Fear and Force voor 5 euro

 

minpunten

-niet zo veel attractie's

-het park is niet zo groot

 

 

zo dit was mijn eerste tr bedankt voor te lezen.


De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.